Altijd de beste verzekering voor een voordelig tarief!!

Ruimtevaartlaan 16 9602 ZD - Hoogezand0598-326221info@assurantiekantoor-tuin.nl

Het is verstandig om uw woonhuis te verzekeren, tegen bijvoorbeeld brand, inbraak en storm. Als u een hypotheek heeft afgesloten is het verplicht om uw opstal te verzekeren.
Er zijn verschillende woonhuisverzekeringen. Zo is er de standaard verzekeringen die naast de standaard dekking bij brand, diefstal, inbraak en storm ook schade vergoeden aan uw huis door bijvoorbeeld hevige plaatselijke regen- en hagelbuien. Of u kiest voor een complete verzekeringen met een maximale dekking en een ruime uitkering. Hierbij is vrijwel elke schade aan uw huis verzekerd. Ook glasschade. 

U wilt uw woonhuis natuurlijk graag goed verzekerd hebben. U kunt kiezen uit een zeer groot aantal verzekeraars met verschillende verzekeringen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Het is namelijk goed om de verschillende mogelijkheden te vergelijken, aangezien er veel verschillende (polis)voorwaarden zijn en ook grote premie verschillen bestaan.

Wat er precies gedekt wordt door de woonhuisverzekering, hangt af van de gekozen vorm en de gekozen maatschappij. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de kosten van de verzekering.