Altijd de beste verzekering voor een voordelig tarief!!

Ruimtevaartlaan 16 9602 ZD - Hoogezand0598-326221info@assurantiekantoor-tuin.nl

Wilt u verzekerd zijn van juridische hulp? Juridische hulp bij medische geschillen, familie en gezin, pensioen en bijstand bij schade in het verkeer, dan biedt de rechtsbijstand verzekering uitkomst.

Van kleine huis-tuin-en-keukenvragen tot complexe geschillen: veel mensen hebben juridische vragen. Want ook al houdt u zich aan de regels, u kunt zomaar in een conflict terechtkomen. Bij juridische conflicten kan de schade groot zijn en kunnen de emoties hoog oplopen. Denk aan de materiële of persoonlijke gevolgen die een conflict kan hebben. Ook de kosten van goede juridische hulp zijn aanzienlijk. Het uurtarief van een advocaat is hoog en u betaalt kosten aan de rechtbank, zoals het griffierecht. Een rechtsbijstandverzekering biedt dan uitkomst. Daarmee kunt u professionele juridische hulp inschakelen, zonder het risico dat de kosten hoog oplopen.

Wat er precies gedekt wordt door de verzekering, hangt af van de gekozen vorm en de gekozen maatschappij. Daarom adviseren wij u graag over de mogelijkheden en de kosten van de verzekering.