Altijd de beste verzekering voor een voordelig tarief!!

Ruimtevaartlaan 16 9602 ZD - Hoogezand0598-326221info@assurantiekantoor-tuin.nl

Met het bezoeken van de website www.assurantiekantoor–tuin.nl aanvaardt u de volgende voorwaarden:

  • Ondanks het feit dat deze website - waaronder de homepage en de onderliggende pagina's - voortdurend met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld, kan het toch voorkomen dat uit de website en de achterliggende dienstverlening problemen voortvloeien.
  • Tuin Assurantiën is niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Hetzelfde geldt voor het bestaan van virussen en/of - andere  schadeveroorzakende programmatuur binnen www.assurantiekantoor-tuin.nl. Tuin Assurantiën is evenmin aansprakelijk voor 'schadeveroorzakend' gebruik van de website.
  • Aan deze website zijn - door middel van links - websites van anderen verbonden om aanvullende informatie te verstrekken. Tuin Assurantiën is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op deze wijze met haar website verbonden websites.
  • Tuin Assurantiën heeft het recht om - de inhoud van - de website geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verwijderen.
  • Tuin Assurantiën heeft het recht om de in deze disclaimer genoemde voorwaarden geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Van deze voorwaarden afwijkende voorwaarden gelden uitsluitend nadat deze schriftelijk door Tuin Assurantiën zijn aanvaard.